Στην εκδήλωση τιμής στους ήρωες του ’21, από την Ένωση Πελοποννησίων Αμαρουσίου, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει θερμό καλωσόρισμα στα μέλη και τους φίλους της Ένωσης Πελοποννησίων στην εκδήλωση για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου υπό τη διεύθυνση της νέας μαέστρου Όλγας Αλεξοπούλου ερμηνεύει επετειακά τραγούδια της 25ης Μαρτίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την πρώην Πρόεδρο της Ένωσης Πελοποννησίων Π. Βραχιώτου Λιμπεροπούλου, τον νυν Πρόεδρο, Αντιδήμαρχο Δ. Σμυρνή, το Γ.Γ. Δημοτικό Σύμβουλο Θ. Βλαχοπιώτη και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης.


Αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής στους ήρωες της Εθνεγερσίας του ’21, η Ένωση Πελοποννησίων Αμαρουσίου, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, γιόρτασε την επέτειο της 25ης Μαρτίου, στην κατάμεστη από μέλη και φίλους της Ένωσης αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.


Στο χαιρετισμό του ο κος Πατούλης μίλησε για τους αγωνιστές του Έθνους που πρωτοστάτησαν στην επανάσταση του ’21 ενάντια στον τουρκικό ζυγό, διδάσκοντας σε όλους τη δύναμη της ελληνικής ψυχής, αλλά και για τη δική μας σήμερα υποχρέωση και ευθύνη απέναντι στο Έθνος.


Παράλληλα εξήρε το σημαντικό έργο και την προσωπικότητα της Προέδρου της Ένωσης κας Πόπης Βραχιώτου Λιμπεροπούλου, που όπως ανέφερε επί 23 χρόνια το όνομά της είναι συνυφασμένο με την Ένωση Πελοποννησίων. «Η κα Βραχιώτου είναι ένας πνευματικός άνθρωπος που τιμά την πόλη μας και την ευχαριστούμε εγκάρδια για την προσφορά της και τη σημαντική παρακαταθήκη που αφήνει παραδίδοντας τη σκυτάλη της Προέδρου στο νέο Δ.Σ. που εξελέγη πρόσφατα.»


Το θέμα: «Το νόημα της 25ης Μαρτίου 1821»,ανέπτυξε ο εκδότης, δημοσιογράφος κος Βασίλειος Σχίζας, ενώ η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου ερμήνευσε επετειακά τραγούδια.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο νέος Πρόεδρος της Ένωσης Πελοποννησίων, Αντιδήμαρχος κος Δημήτρης Σμυρνής και ο νέος Γ.Γ. Δημοτικός Σύμβουλος κος Θανάσης Βλαχοπιώτης. Παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βασίλης Κόκκαλης, Νικόλαος Πέππας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κω/νος Αντωνόπουλος, Δημήτρης Καρλάυτης, Κατερίνα Ιωάννου, Ελένη Λέκκα και Ρένα Χαλιώτη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο