Στην εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση για τον κρυμμένο ορυκτό πλούτο της Ελλάδας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Στο πάνελ  ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Αβρ. Ζελελίδης, ο Χημικός Μηχανικός Πετρελαίων Η. Κονοφάγος και ο βουλευτής Β’ Θες/νικης του ΛΑ.Ο.Σ. Κ. Βελόπουλος. Την εκδήλωση συντονίζει ο ʼ. Γεωργιάδης βουλευτής Β’ Αθήνας του ΛΑ.Ο.Σ.
|download file .jpg 112KB|


 
|download file .jpg 100KB|


Στην επιστημονική εκδήλωση για τον κρυμμένο ορυκτό πλούτο της Ελλάδας που φιλοξενήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή καθηγητών και ειδικών για τους υδρογονάθρακες, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης.


Ο κ. Δήμαρχος απηύθυνε θερμό χαιρετισμό στους συμπολίτες που είχαν κατακλύσει την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να παρακολουθήσουν την εκδήλωση με θέμα:«Το χθες, το σήμερα και το αύριο των υδρογονανθράκων στην Ελλάδα».


Το  επίκαιρο θέμα ανέπτυξαν στις ομιλίες τους ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Αβραάμ Ζελελίδης, ο Χημικός Μηχανικός Πετρελαίων κ. Ηλίας Κονοφάγος και ο βουλευτής Β’ Θες/νικης του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Βελόπουλος. Την εκδήλωση συντόνισε ο Σπυρίδων – ʼδωνις Γεωργιάδης βουλευτής Β’ Αθήνας του ΛΑ.Ο.Σ. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο