Στην εκδήλωση ιστορικής μνήμης για τον Παύλο Μελά από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Κυριών Αμαρουσίου η «Αγία Μαρίνα» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών Αμαρουσίου η «Αγία Μαρίνα».


Εκδήλωση ιστορικής μνήμης για τον πρωτεργάτη του Μακεδονικού αγώνα, Παύλο Μελά, πραγματοποίησε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κυριών Αμαρουσίου η «Αγία Μαρίνα»,παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλης και με τη συμμετοχή της Προέδρου  κας Μαρίας Σοφού, των μελών του Δ.Σ., καθώς και πολλών φίλων του συλλόγου.


Την παρουσία και τη θυσία του Παύλου Μελά στη διαχρονική υπόθεση του Μακεδονικού ζητήματος ανέπτυξε ο κος Γιώργος Ρεκουνιώτης –Κυριακόπουλος (κατά κόσμον Λόης), στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου.


Παρουσιάζοντας τον κο. Ρεκουνιώτη, ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης μίλησε με θερμά λόγια για την προσωπικότητά του, το πλούσιο συγγραφικό έργο του και την ευρυμάθεια του, ο οποίος έχει γίνει γνωστός στο Μαρούσι και μέσα από την αρθογραφία του στην εφημερίδα «Αθμόνιον Βήμα». Παράλληλα επισήμανε τη σημαντικότητα εκδηλώσεων που ανακαλούν στη μνήμη μας ηρωϊκές μορφές, όπως του Παύλου Μελά, ιδιαίτερα στην παρούσα δύσκολη συγκυρία που διέρχεται η χώρα μας.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ.Δημήτρης Σμυρνής, Δημήτρης Καμπούκος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Ελένη Λέκκα. 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο