Στην εκδήλωση για τον ετήσιο απολογισμό πεπραγμένων του Δήμου Ηρακλείου συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΗ Δημοτική Σύμβουλος,  υπεύθυνη για την καθημερινότητα του πολίτη Ρ. Χαλιώτη απηύθυνε χαιρετισμό μεταφέροντας το μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στην εκδήλωση για τον ετήσιο απολογισμό πεπραγμένων του Δήμου Ηρακλείου.Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, η Δημοτική Σύμβουλος υπεύθυνη για την καθημερινότητα του πολίτη Ρ. Χαλιώτη παρέστη στον ετήσιο  απολογισμό πεπραγμένων του Δήμου Ηρακλείου.


Στον ετήσιο απολογισμό πεπραγμένων και το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για το επόμενο χρονικό διάστημα του Δήμου Ηρακλείου παραβρέθηκε εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη,  η Δημοτική Σύμβουλος, υπεύθυνη για την καθημερινότητα του Πολίτη κα Ρένα Χαλιώτη.


Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου 2013, δεν κατέστη δυνατή η συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, παρά την επιθυμία του να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του Δημάρχου Ηρακλείου κου Παντελή Βλασσόπουλου, καθώς βρισκόταν σε κοινωνική αποστολή στην ακριτική Καστοριά, τη Φλώρινα και στο Ορεινό Μέτσοβο επικεφαλής ομάδας ιατρών και εθελοντών με την ιδιότητα του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.


Στο χαιρετισμό της στην κατάμεστη αίθουσα του Κινηματογράφου «Τρία Αστέρια» η κα Ρένα Χαλιώτη αφού τόνισε τη σημασία της αλληλεγγύης μεταξύ των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε,    ανέγνωσε προσωπική επιστολή του Δημάρχου κου Πατούλη, στην οποία σημειώνεται η σημαντική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο Δήμων τόσο σε πολιτικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.           


Στην επιστολή προς το Δήμαρχο Ηρακλείου μεταξύ άλλων ο κος Πατούλης ανέφερε:
« …Θέτοντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο, και αναγνωρίζοντας τις σοβαρές ανησυχίες και δυσκολίες που αντιμετωπίζει, έχουμε πρόσφατα συστήσει σε συνεργασία με το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, το οποίο δημιούργησαν ο ΙΣΑ όπου έχω τη χαρά να είμαι Πρόεδρος και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Κοινωνικό Φαρμακείο στο Δήμο Ηρακλείου για τους κοινωνικά ανασφάλιστους και άπορους του Δήμου σας.


Η σχέση αυτή έχει ήδη ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με τη συμμετοχή του Δήμου σας στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας, όπου τυγχάνει να είμαι Πρόεδρος,  μέσα από το οποίο προωθούνται προγράμματα Πρόληψης Υγείας,καθώς και τρόποι βελτίωσης της ποιότητας των υπηρεσιών Υγείας.


Τέλος, δε θα μπορούσα να παραλείψω τη συνεργασία μας για την αξιοποίηση του οικοπέδου της ΚΕΔ, που βρίσκεται στα διοικητικά όρια των δύο Δήμων, το οποίο θα επιχειρήσουμε να αξιοποιήσουμε και να προχωρήσουμε σε έργα ανάπλασης και ανάπτυξης κοινόχρηστων και από τους δύο Δήμους χώρων άθλησης.


Θεωρώ πως η συνεργασία ανάμεσα στους Δήμους Αμαρουσίου και Ηρακλείου, καθώς και ο συνδυασμός δυνάμεων ισχυροποιεί την ισχύ διεκδίκησης και τις δυνατότητες δημιουργίας κατάλληλων συνθηκών με μοναδικό σκοπό τη βελτίωση της ζωής των δημοτών μας.».

Μετάβαση στο περιεχόμενο