Στην εκδήλωση για την παρουσίαση της γυναικείας ενδυμασίας μέσα από τη νεοελληνική ζωγραφική και την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Αγίου Νικολάου –ΚΑΤ Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Ενωμένοι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον την εποικοδομητική συνεργασία με τους συλλόγους της πόλης, επ’ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας

Στην εκδήλωση για τη γυναικεία ενδυμασία μέσα από τη νεοελληνική ζωγραφική και την κοπή της βασιλόπιτας που διοργάνωσε το Δ.Σ. του Περιβαλλοντικού, Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου-ΚΑΤ Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης μαζί με τις θερμές ευχές του για τη νέα χρονιά προς τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, μίλησε με επαινετικά λόγια για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Μπακάλης και τα μέλη του Δ.Σ., καθώς και για την αγαστή συνεργασία του συλλόγου με το Δήμο Αμαρουσίου για τη διατήρηση των παραδόσεων και την προαγωγή του ελληνικού πολιτισμού στις νέες γενιές.

«Ενωμένοι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον την εποικοδομητική συνεργασία με τους συλλόγους της πόλης του Αμαρουσίου, επ’ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης. 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Μπακάλης, αφού έδωσε τις θερμές ευχές του για τη νέα χρονιά προς τους παριστάμενους, ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την συμπαράστασή του στις δράσεις του Συλλόγου και την θερμή στήριξη της συνεργασίας του Συλλόγου με το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού.            

Ακολούθως, η Φιλόλογος –Ιστορικός Τέχνης Άννα Παπαστεργίου μίλησε με θέμα: «Η γυναικεία ενδυμασία μέσα από τη νεοελληνική ζωγραφική».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Λέκκα, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Νικόλαος Πέππας, Κατερίνα Ιωάννου, Δημήτρης Σμυρνής, Ευθύμιος Τσίγκας. Επίσης η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη και εκπρόσωποι συλλόγων φορέων της πόλης.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την εκδήλωση για την παρουσίαση της γυναικείας ενδυμασίας μέσα από τη νεοελληνική ζωγραφική και την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Αγίου Νικολάου –ΚΑΤ Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 2 από την εκδήλωση για την παρουσίαση της γυναικείας ενδυμασίας μέσα από τη νεοελληνική ζωγραφική και την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Αγίου Νικολάου –ΚΑΤ Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο