Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Marathon Team Greece by Maria Polyzou στο Μαρούσι, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Την εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Marathon Team Greece by Maria Polyzou φιλοξένησε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στο χαιρετισμό του προς τα μέλη του Marathon Team, συνεχάρη από καρδιάς την Ελληνίδα πρωταθλήτρια μαραθωνοδρόμο Μαρία Πολύζου για την προώθηση και μεταλαμπάδευση στη νέα γενιά με τον καλύτερο τρόπο του αθλητικού και ολυμπιακού ιδεώδους.

Από την πλευρά της η κα Πολύζου αφού ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την παραχώρηση της αίθουσας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, υπογράμμισε την ένθερμη στήριξή που παρέχει στο αθλητισμό ως τρόπο ζωής, αλλά και στην προσπάθεια του Marathon Team και των άλλων αθλητικών συλλόγων. Ως ένδειξη αναγνώρισης η κα Πολύζου προσέφερε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου το βιβλίο του μαραθωνίου «Ο Μαραθώνας».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικόλαος Πέππας.

Το Marathon Team Greece by Maria Polyzou, δημιουργήθηκε από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια μαραθωνοδρόμο και υπερ-μαραθωνοδρόμο, κάτοχο του Πανελληνίου Ρεκόρ με 2:33:40 Μαρία Πολύζου εδώ και 20 χρόνια, την οποία έχει επεκτείνει και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, που θέλουν το τρέξιμο και η άσκηση να γίνει τρόπος ζωής και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε αγώνες δρόμων από αποστάσεις 5χλμ μέχρι και τον Μαραθώνιο δρόμο.
Η ομάδα του Marathon Team Greece έχει πάνω από 150 δρομείς , και  αρκετά παιδιά που αγαπούν το τρέξιμο και λαμβάνουν μέρος σε μία σειρά από αγώνες καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς σε όλο τον κόσμο. 

 

Σχετικά αρχείαΣτην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Marathon Team Greece by Maria Polyzou στο Μαρούσι, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1


Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Marathon Team Greece by Maria Polyzou στο Μαρούσι, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_2


Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Marathon Team Greece by Maria Polyzou στο Μαρούσι, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο