Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από την Πρόεδρο κα Ευαγγελία Χαβιάρα Κοκκινάκη και τα μέλη του Δ.Σ.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχήθηκε από καρδιάς υγεία, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία και πρόοδο στους γονείς και τους φίλους του Συλλόγου, συγχαίροντας παράλληλα την Πρόεδρο και τους συνεργάτες της για το δύσκολο και μεγάλο έργο που επιτελούν. Εξέφρασε επίσης την πάγια βούληση της Δημοτικής Αρχής να βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες του σε ότι και αν χρειασθούν. 

Η Πρόεδρος κα Κοκκινάκη ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους όλων τον κο Πατούλη για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση του Συλλόγου, καθώς και για την αμέριστη υποστήριξή του στα παιδιά, αλλά και στους γονείς της Αναγέννησης όπου και όποτε τον χρειάσθηκαν. Επίσης ευχαρίστησε για την παρουσία της την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη.   

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο π. Δημήτρος Νίκου, ως εκπρόσωπος του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερώνυμου, ενώ την εκδήλωση διάνθισε μουσικά η Τάξη Μονωδίας του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, υπό τη διεύθυνση της κας Χριστίνας Σπηλιακοπούλου, χαρίζοντας μια όμορφη βραδιά στους γονείς, στους φίλους, στους εθελοντές και στα παιδιά.   

 

Σχετικά αρχείαΣτην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Μετάβαση στο περιεχόμενο