Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Συλλόγου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος  Πατούλης με τον Κώστα Δούκα και την Ελένη Δούκα – Πατέρα στη γιορτή του Αθλητικού Συλλόγου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα (Α.Σ.Ε.Δ) για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και τη βράβευση των αθλητών.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με βραβευθέντες αθλητές του Συλλόγου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, στη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.       


 


Στη γιορτή του Αθλητικού Συλλόγου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα (Α.Σ.Ε.Δ) για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας με τη συμμετοχή σύσσωμης της αθλητικής οικογένειας του Συλλόγου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης.


Ξεχωριστές στιγμές έζησαν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου, κατά τη βράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, με τους αρχηγούς των ομάδων να παρουσιάζουν τον απολογισμό της πλούσιας σε διακρίσεις αγωνιστικής περιόδου 2011 – 2012, καθώς και τη σημερινή πορεία των ομάδων.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στο χαιρετισμό του έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του στους αθλητές και τους προπονητές για ευόδωση των στόχων τους τη νέα αθλητική χρονιά και την κατάκτηση της κορυφής στο βάθρο των νικητών σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο. Παράλληλα συνεχάρη τα μέλη του Δ.Σ. για την πολυετή προσφορά του Α.Σ.Ε.Δ στην διαπαιδαγώγηση τις νεολαίας  με τις αρχές και τις αξίες του «Ευ Αγωνίζεσθαι».

Με βραβεία τιμήθηκαν οι Πρωταθλητές Ελλάδας Χάντμπολ Εφήβων, στην ομάδα Χάντμπολ Παίδων (3η πανελλήνια θέση), η Ανδρική και Εφηβική ομάδα Ποδοσφαίρου Σάλας (3η Πανελλήνια θέση),οι ομάδες Παίδων και Juniors Ποδοσφαίρου Σάλας (3η θέση στο Κύπελλο Ελλάδας), οι αθλητές Μπάσκετ Εφήβων που συμμετείχαν στη ‘Χρυσή’ ομάδα του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος.
Μετάλλια και διπλώματα δόθηκαν επίσης στις αθλήτριες Γενικής Γυμναστικής και του τμήματος ISTD χορού για τις περσινές τους επιτυχίες και τέλος, βραβεύτηκαν οι αθλητές που κέρδισαν μετάλλιο στα ατομικά αθλήματα του Συλλόγου(καράτε,στίβο,μπάντμιντον κ.α.) 

Αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του στον ΑΣΕΔ απονεμήθηκε στον επί χρόνια φροντιστή της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Παναγιώτη Σαββίδη, ενώ τιμήθηκε και η κα Έλενα Δάβρη, από τα παλαιότερα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου.Ειδικό αφιέρωμα έγινε στο Μπαζάρ και το κοινωνικό έργο που επιτελεί, ενώ εκπρόσωπος του Αρκτούρου μίλησε για τον αγαπημένο Duke – την καφέ αρκούδα ‘μασκότ’ του ΑΣΕΔ που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.
Ιδιαίτερη στιγμή που άγγιξε τις καρδιές μικρών και μεγάλων ήταν η βράβευση του Γιώργου Δελή, αθλητή μπάσκετ, για την ανάδειξη της ιστορίας του μικρού Cody McCasland κυρίως με την προβολή του video που αφηγείται τη ζωή του 12χρονου αθλητή χωρίς κάτω άκρα και τα μηνύματα που εκπέμπει.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο