Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Δ. Καλογερόπουλο παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Δ. Καλογερόπουλο.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης παραβρίσκεται στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, πρώην Δήμαρχο Αιγάλεω Δ. Καλογερόπουλο.


 


Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, πρώην Δήμαρχο Αιγάλεω κο Δημήτρη Καλογερόπουλο και από το Δημοτικό Συνδυασμό «Ανθρώπινο – Σύγχρονο Αιγάλεω», παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αιγάλεω «Γ. Ρίτσος», παρουσία εκπροσώπων από το χώρο της Αυτοδιοίκησης και πλήθους φίλων του συνδυασμού.  


Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κος Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής κο Καλογερόπουλο για τις εξελίξεις στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας, καθώς και για τα ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, υπό τις παρούσες δυσμενείς συνθήκες.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο