Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης» συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Πατέρας Μιχάλης της ενορίας των Αγίων Αναργύρων ευλογεί την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Εξωραϊστικού Συλλόγου «ʼγιος Ιωάννης», παρουσία του Δημάρχου Γ. Πατούλη.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το γιο του Αλέξανδρο, τον Αντιδήμαρχο Δ. Καμπούκο, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας Δ. Καρλαύτη φίλους και μέλη του συλλόγου στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμές ευχές για το νέο έτος με τα μέλη και τους φίλους του Εξωραϊστικού Συλλόγου «ʼγιος Ιωάννης».


Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Εξωραϊστικού Συλλόγου «ʼγιος Ιωάννης» έκοψε παρουσία πλήθους μελών και φίλων, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από το Δ.Σ. του Συλλόγου.


Στο χαιρετισμό του ο κος Πατούλης έδωσε τις θερμές ευχές του για το 2013 στους παριστάμενους και τις οικογένειας τους, σημειώνοντας ότι στην παρούσα δύσκολη συγκυρία που πολλοί συμπολίτες μας πλήττονται από την κρίση, ο Δήμος Αμαρουσίου ενώνει τις δυνάμεις του με τους Συλλόγους της πόλης, ώστε όλοι μαζί να προσφέρουμε την στήριξη και την αγάπη μας σε όσους έχουν ανάγκη.
Τόνισε παράλληλα, ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε ανοικτό διάλογο με τους Συλλόγους που αποτελούν συμβουλευτικά όργανα της Διοίκησης, προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα ζητήματα που απασχολούν κάθε γειτονιά, διεκδικώντας πόρους από την Πολιτεία για την υλοποίηση έργων που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κος Δημήτρης Καμπούκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Καρλαύτης, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κος Ιωάννης Πουλόπουλος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο