Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΕκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ. Καρλαύτης στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης. Δίπλα του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δ. Κοσμίδης, και ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Κ. Μανιάτης.  


 


Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Δημοτικός Σύμβουλος κος Δημήτρης Καρλαύτης, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη.


Μεταφέροντας τους χαιρετισμούς και τις θερμές ευχές του κου Πατούλη για ένα ελπιδοφόρο νέο έτος, ο κος Καρλαύτης ευχαρίστησε το Σύλλογο Ποντίων Αμαρουσίου για την προσφορά τους στον πολιτισμό και την παράδοση, καθώς και για τη συμμετοχή τους στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου είναι κοντά στο Σύλλογο από της ιδρύσεως του μέχρι σήμερα και θα εξακολουθήσει με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον να στηρίζει την προσπάθειά του.»


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών κος Κώστας Μανιάτης, ο Αντιπρόεδρος της Πανποντιακής Ομοσπονδίας κος Κωνσταντίνος Αλεξανδρίδης, καθώς και πολλά μέλη και φίλοι του συλλόγου.                         

Μετάβαση στο περιεχόμενο