Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Σωρού συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ. Καρλαύτης, που εκπροσώπησε το Δήμαρχο Αμαρουσίιου Γ. Πατούλη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σωρού, με την Πρόεδρο Σ. Φωτεινού – Κόλλια.       
Επίσης με τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Α/ βάθμιας Εκπαίδευσης  Ν. Παπαδάκο, τον Αντιπρόεδρο Δ. Σμυρνή, το Διευθυντή του Σχολείου Δ. Θεοχάρη και τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού Αθ. Νησιώτη.


 


Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου στη νέα σχολική πτέρυγα στο Σωρό συμμετείχε η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου.      


Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Δημοτικός Σύμβουλος κος Δημήτρης Καρλαύτης, ο οποίος μεταφέροντας το χαιρετισμό και τις ευχές του για τη νέα χρονιά, εξέφρασε την ικανοποίησή που η 6ετής προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής ολοκληρώθηκε με επιτυχία και σήμερα σε μια σημαντική γειτονιά της πόλης όπως είναι ο Σωρός οι μαθητές και οι δάσκαλοι έχουν στη διάθεσή τους ένα νέο σύγχρονο χώρο εκπαίδευσης.


Όπως σημείωσε ο κος Καρλαύτης, ο Δήμος Αμαρουσίου και προσωπικά ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης βρίσκεται κοντά στη νέα γενιά, μεριμνώντας και δίνοντας λύσεις στα προβλήματα που ενσκήπτουν,ώστε να υπάρχουν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για την εκπαιδευτική διαδικασία τω νέων μας.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/βάμιας Εκπαίδευσης κος Νίκος Παπαδάκος, ο Αντιπρόεδρος, Δημοτικός Σύμβουλος κος Δημήτρης Σμυρνής, ο Διευθυντής του Σχολείου κος Δημήτρης Θεοχάρης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Σοφία Φωτεινού – Κόλλια και τα μέλη του Δ.Σ., ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού κος Αθανάσιος Νησιώτης.                             


Την εκδήλωση διάνθισε πλούσιο καλλιτεχνικό και μουσικό πρόγραμμα. 


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο