Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μορφωτικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Θωμά παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Ν. Πέππα, στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μορφωτικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Θωμά.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης εκφράζει τις θερμές ευχές του για Υγεία και ευημερία στα μέλη και τους φίλους του Μορφωτικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Θωμά, παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ.. Γ. Καραμέρου.


Στην εκδήλωση του Μορφωτικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Θωμά για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου.


Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης έδωσε τις θερμές ευχές του για Υγεία και ευημερία στους παρευρισκόμενους και τις οικογένειες τους, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι ενωμένοι και αλληλέγγυοι προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη συγκυρία που διέρχεται η χώρα μας.     


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας και Αντώνης Παρτσινέβελος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο