Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας από το Σύλλογο Σποϊτών Καρπάθου «Ο Άγιος Γεώργιος» συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Επ. Κατσιγιάννης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ρ. Χαλιώτη, Αντ. Παρτσινέβελος και Δ. Καρλαύτης, παρουσία  πολλών φίλων και μελών του Συλλόγου  Σποϊτών Καρπάθου «Ο ʼγιος Γεώργιος» στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
|download file .jpg 95Kb|


Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου Σποϊτών Καρπάθου «Ο ʼγιος Γεώργιος» παρουσία πολλών φίλων και μελών του συλλόγου, συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011.

Τις θερμές ευχές του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη για το νέο έτος μετέφεραν στους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου ο Αντιδήμαρχος Επ. Κατσιγιάννης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Δ. Καρλαύτης με αρμοδιότητα την επαφή με συλλόγους και φορείς της πόλης, η Ρ. Χαλιώτη με αρμοδιότητα την επαφή με τους πολίτες και ο Αντ. Παρτσινέβελος με αρμοδιότητα τα θέματα  οργάνωσης και Διοίκησης του Δημοτικού Πολύϊατρείου.

Στην εκδήλωση απονεμήθηκε από τον Σύλλογο το βραβείο – θεσμός του Κώστα Σακέλλη στον μαθητή που αποφοίτησε από το Λύκειο με άριστα το προηγούμενο έτος και φέρει την καταγωγή του από την περιοχή Σπόα Καρπάθου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο