Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων Αττικής παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη  Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο, τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης Πεύκης  Δ. Φωκιανό, τον Δημοτικό Σύμβουλο Αμαρουσίου Δ. Καρλαύτη και πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων Αττικής στην εκδήλωση – αφιέρωνα στην απελευθέρωση  των Ιωαννίνων.
|download file .jpg 107Kb|


Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Σύλλογο Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων Αττικής, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ του Ηλιακού Χωριού, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011 και ήταν αφιερωμένη στην απελευθέρωση των Ιωαννίνων, με ομιλητή τον ιστορικό και συγγραφέα κ. Σαράντο Καργάκο.

Ο κ. Πατούλης αντάλλαξε ευχές με τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για υγεία και ευτυχία το νέο έτος. Τον κ. Δήμαρχο συνόδευσε στην εκδήλωση ο Δημοτικός Σύμβουλος, με αρμοδιότητα την επαφή με συλλόγους και φορείς της πόλης Δημήτρης Καρλαύτης.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν παραδοσιακές ηπειρώτικες πίτες και εδέσματα, τσίπουρο και κρασί, ενώ ακολούθησε γλέντι και χορός με ηπειρώτικη κομπανία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο