Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συλλόγου «Κρηταγενής Ζευς» συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από την εκδήλωση της κοπής πίτας του συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου ‘Κρηταγενής Ζευς’.
|download file .jpg 94KB|Ο Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου Ε. Κάββαλος κόβει το κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου ‘Κρηταγενής Ζευς’ εκπροσωπώντας στην εκδήλωση τον Δήμαρχο Γ. Πατούλη.
|download file .jpg 84KB|


Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου ‘Ο Κρηταγενής Ζεύς’ παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Δημοτικών Προμηθειών Ευάγγελος Κάββαλος, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη.        


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011, παρουσία μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και δεκάδων μελών και φίλων του Συλλόγου.


Στον χαιρετισμό του ο κ. Κάββαλος μεταφέροντας το μήνυμα του Δημάρχου, ευχήθηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλή επιτυχία στο έργο του, με την υπόσχεση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα βρίσκεται στο πλευρό του συλλόγου και θα συνδράμει την προσπάθειά του. Παράλληλα ο κ. Κάββαλος ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους καλή και δημιουργική χρονιά, παρά τη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η χώρα μας.  


Η εκδήλωση διανθίστηκε με το χρώμα και το άρωμα της Κρήτης. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν Κρητικούς χορούς και τραγούδια από παραδοσιακά συγκροτήματα, ενώ προσφέρθηκαν και πλούσια  κρητικά εδέσματα.
 

Μετάβαση στο περιεχόμενο