Στην εκδήλωση για την ενίσχυση του έργου αποπεράτωσης του Ι.Ν. της Ζωοδόχου Πηγής παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Πατέρα Ευγένιο, Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής, την Πρόεδρο του Συλλόγου  Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Ελ. Σταματάκη, τους Αντιδημάρχους Δ. Σμυρνή, Β. Κόκκαλη και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.    Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με μέλη και φίλους του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής στην εκδήλωση για την ενίσχυση του έργου αποπεράτωσης του ναού.


 


Με μεγάλη συμμετοχή φίλων και μελών πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής με τη συμβολή του Δήμου Αμαρουσίου για την ενίσχυση του έργου αποπεράτωσης του Ιερού Ναού.


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στο χαιρετισμό επανέλαβε την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή του στο αξιέπαινο έργο της Προέδρου κας Ελένης Σταματάκη, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των εθελοντών του συλλόγου για την αποπεράτωση του ναού, που θα είναι ένα πραγματικό «κόσμημα» για το Μαρούσι. Παράλληλα διαβεβαίωσε τους παριστάμενους ότι συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προσπάθεια για την αναβάθμιση της όμορφης γειτονιάς του Ψαλιδίου και την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της, ευχόμενος «Καλό Καλοκαίρι» σε όλους.


Ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Ευγένιος , Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας τον Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη για την αδιάλειπτη παρουσία και υποστήριξή του στο έργο τους, όπως επίσης και η Πρόεδρος του Συλλόγου για την προσφορά και τη στήριξή του στην προσπάθεια για την αποπεράτωση του ναού.


Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν πλούσια εδέσματα προσφορά των μελών και φίλων του Συλλόγου, ενώ στη διάρκεια της πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με προσφορές των εθελοντών του.


Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Σμυρνής, Βασίλης Κόκκαλης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κος Δημήτρης Καρλαύτης.  


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο