Στην εκδήλωση – αφιέρωμα στον μαέστρο Διονύση Αποστολάτο, παρών ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από την εκδήλωση αφιέρωμα στον διακεκριμένο Έλληνα μαέστρο Διονύση Αποστολάτο. Η Αντιδήμαρχος Ρ. Χαλιώτη με τη σύζυγο του Καίτη,την κόρη του Πόλυ και τον Δήμαρχο Μελισσίων κ. Μ. Γραφάκο.
|download file.jpg 91 KB|


Στην βραδιά που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του διακεκριμένου Έλληνα μαέστρου Διονύση Αποστολάτου, τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος κα Ρένα Χαλιώτη.
Την εκδήλωση διοργάνωσε το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μελισσίων, τη Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010.


Στον χαιρετισμό της, η κα Χαλιώτη μεταξύ άλλών σημείωσε:«Είναι επιθυμία του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη και της διοίκησης να τιμήσουμε το μαέστρο Διονύση Αποστολάτο για την πορεία του, αλλά και την πολιτιστική κληρονομιά που μας άφησε φεύγοντας. Το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε στη μνήμη του είναι να δώσουμε το όνομα του στο χώρο που βρίσκεται μπροστά από την κατοικία του, στα όρια των Δήμων Αμαρουσίου – Μελισσίων. Και επειδή η ψυχή του μαέστρου είναι ανάμεσά μας, νοιώθω βαθιά συγκίνηση και ζητώ από εσάς ένα χειροκρότημα για τον τόσο σπουδαίο αυτό άνθρωπο που έκανε γνωστή την Ελλάδα, αλλά και τα Επτάνησα σ’ ολόκληρο τον κόσμο».Μετάβαση στο περιεχόμενο