Στην εκδήλωση αερόμπικ γυναικών του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από τη  γιορτή Αεροβικής Γυμναστικής Ενηλίκων και Τρίτης Ηλικίας του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου.  Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει θερμό χαιρετισμό στις συμμετέχουσες στο αθλητικό πρόγραμμα «Αθλητισμός και Γυναίκα»,καθώς και στους φίλους και τα μέλη του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου.  Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη σύζυγό του Μαρίνα, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Αθλητισμού Νικόλαο Πέππα, και τον Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Νικόλα Αλεπού, αριστερά, και δεξιά τους δημοτικούς συμβούλου Δημήτρη Καμπούκο, και Δημήτρη Σμυρνή.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης συγχαίρει τις συμμετέχουσες στο πρόγραμμα του αερόμπικ που έχουν κάνει τη φυσική δραστηριότητα τρόπο ζωής. 


Με τη γιορτή Αεροβικής Γυμναστικής Ενηλίκων και Τρίτης Ηλικίας συνεχίστηκαν από τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αμαρουσίου οι «Γιορτές Αθλητισμού», με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των αθλητικών προγραμμάτων και δραστηριοτήτων για την περίοδο 2011 – 2012.


Την αθλητική εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης  με τη σύζυγο του κα.Μαρίνα Σταυράκη. Παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος σε θέματα Αθλητισμού κ. Νικόλαος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας κ. Νικόλας Αλεπούς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Σμυρνής και Δημήτρης Καμπούκος, καθώς και πολλοί φίλοι και μέλη του Αθλητικού Οργανισμού.


Περισσότερες από 250 γυναίκες από το πρόγραμμα «Αθλητισμός και Γυναίκα» παρουσίασαν με τους γυμναστές και τις γυμνάστριες τους ένα πλούσιο πρόγραμμα με ήπιο αερόμπικ, στοιχεία zumba, ενώ το πρόγραμμα έκλεισε με γυμναστική εμπνευσμένη από στοιχεία της γιόγκα.


Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη τις συμμετέχουσες για την άψογη αθλητική παρουσία τους, επαινώντας παράλληλα τη διοίκηση και το προσωπικό του Αθλητικού Οργανισμού για την εξαιρετική προσπάθεια και συνδρομή τους στην επίτευξη του στόχο: να γίνει ο αθλητισμός στο Μαρούσι μέρος της καθημερινής μας ζωής.
«Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση -σημείωσε ο κ. Πατούλης- πετύχαμε οι προσφερομένες αθλητικές υπηρεσίες στην πόλη μας να συνεχίσουν να βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο και θα προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για την περαιτέρω βελτίωσή τους την ερχόμενη χρονιά. Ήδη έχουμε δημιουργήσει νέους χώρους άθλησης με στόχο να προσφέρουμε σε όλους και ειδικότερα στη νεολαία μας δημιουργικές διεξόδους και υγιείς τρόπους αναψυχής.»


Οι Γιορτές Αθλητισμού συνεχίζονται με τη Γιορτή Χαντ Μπολ, το Σάββατο 26 Μαΐου 2012, από τις 09:00 – 12:00, στο κλειστό του ΔΑΪΣ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο