Στην αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου Αθμονέων ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στην καθιερωμένη αποκριάτικη συνεστίαση που διοργανώνει ο Σύλλογος Αθμονέων, με την ευκαιρία της έναρξης του Τριωδίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα σε μέλη, φίλους του Συλλόγου και εκπροσώπους της Διοίκησης του Δήμου.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην αποκριάτικη εκδήλωση, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκομένους, δηλώνοντας το σταθερό ενδιαφέρον του για τον Σύλλογο και το Μαρούσι από οποιαδήποτε αυτοδιοικητική θέση.

Με τη σειρά της η πρόεδρος του Συλλόγου Αθμονέων Ρούλα Μπογδάνου Καλύβα, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πολύ καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής στις εκλογές του Μαΐου.

Εκτός από μέλη του συλλόγου, παρόντες στη συνεστίαση εκ μέρους του Δήμου ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου Νίκος Πέππας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα, Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Κατερίνα Ιωάννου, η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

 

Σχετικά αρχείαΣτην αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου Αθμονέων ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1


Στην αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου Αθμονέων ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο