Στην αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου Αθμονέων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στην αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου Αθμονέων παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, μαζί με εκπροσώπους της Διοίκησης του Δήμου και μέλη του συλλόγου.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην αποκριάτικη εκδήλωση, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, αναφέρθηκε στο έργο του συλλόγου, στη σταθερή υποστήριξη από μέρους του Δήμου των προσπαθειών του ΔΣ αλλά και στις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει για την περαιτέρω προώθηση του έργου του.

Με τη σειρά της η πρόεδρος του Συλλόγου Αθμονέων Ρούλα Μπογδάνου Καλύβα, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πολύ καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τη βούλησή του να συμβάλει στην καλύτερη λειτουργία του συλλόγου.

Εκτός από μέλη του συλλόγου, παρόντες στη συνεστίαση εκ μέρους του Δήμου ήταν, επίσης, Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ευθύμης Τσίγκας, Δημήτρης Καρλαύτης, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Πέππας.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στην αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου Αθμονέων ανάμεσα στην Πρόεδρο Ρ. Μπόγδανου, και μέλη του ΔΣ του συλλόγου. (1)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στην αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου Αθμονέων ανάμεσα στην Πρόεδρο Ρ. Μπόγδανου, και μέλη του ΔΣ του συλλόγου. (2)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα σε δημοτικούς συμβούλους και μέλη του συλλόγου. (1)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα σε δημοτικούς συμβούλους και μέλη του συλλόγου. (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο