Στην αποκριάτικη εκδήλωση του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Η ορθοδοξία  για εμάς, είναι πίστη, είναι παράδοση, είναι ρίζες κοινές, είναι αξίες οι οποίες χρειάζεται αυτήν τη στιγμή να υπάρξουν, χρειάζεται να διατηρηθούν για να μπορέσει να διατηρηθεί και η πατρίδα μας.
 

Στην αποκριάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους ιερείς του ναού για το εξαίρετο έργο που επιτελούν και τόνισε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει το έργο της εκκλησίας καθώς όπως επεσήμανε η ορθοδοξία  για εμάς, είναι πίστη, είναι παράδοση, είναι ρίζες κοινές, είναι αξίες οι οποίες χρειάζεται αυτήν τη στιγμή να υπάρξουν, χρειάζεται να διατηρηθούν για να μπορέσει να διατηρηθεί και η πατρίδα μας., αφού Ορθοδοξία και ελληνικός πολιτισμός είναι έννοιες ταυτισμένες με την πατρίδα μας, υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ελένη Βλάχου – Σταματάκη.

 

Σχετικά αρχείαΣτην αποκριάτικη εκδήλωση του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης_1


Στην αποκριάτικη εκδήλωση του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης_2


Στην αποκριάτικη εκδήλωση του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης_3


Στην αποκριάτικη εκδήλωση του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης_4

Μετάβαση στο περιεχόμενο