Στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του 4ου Δημοτικού Σχολείου με τη λήξη της τρέχουσας σχολικής χρονιάς παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με μαθητές και μαθήτριες του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, στη διάρκεια της σχολικής γιορτής με την ευκαιρία της λήξης του σχολικού έτους.   Στιγμιότυπο από τη μουσική παράσταση της σχολικής χορωδίας του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου.


 


Στη σχολική γιορτή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου με την ευκαιρία της λήξης με επιτυχία της τρέχουσας σχολικής χρονιάς παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014.


Ο Δήμαρχος κος Γιώργος  Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο κο Δημήτρη Σμυρνή, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κος Δημήτρη Καρλαύτη, τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κο Νικόλαο Παπαδάκο, παρουσία των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, γονέων και συγγενικών προσώπων των παιδιών, παρακολούθησαν την όμορφη εορταστική εκδήλωση που παρουσίασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες με την υποστήριξη και καθοδήγηση  των δασκάλων τους.    


Στο μουσικό μέρος της εκδήλωσης η χορωδία των παιδιών με τη συνοδεία ορχήστρας ερμήνευσε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ η θεατρική ομάδα της Στ’ Τάξης του Σχολείου παρουσίασε τη σπαρταριστή κωμωδία του Μολιέρου «Γιατρός με το Στανιό».


Ο κος Πατούλης συγχαίροντας τη σχολική κοινότητα για την όμορφη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της φετινής χρονιάς ευχήθηκε «Καλό Καλοκαίρι» σε όλους, εκφράζοντας παράλληλα την αμέριστη υποστήριξή του στο έργο της εκπαιδευτικής κοινότητας για την παροχή κινήτρων και τη δημιουργία νέων ερεθισμάτων στους μαθητές. 


  


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο