Στην αντιπολίτευση ακόμη δεν έμαθαν, ότι «όποιος βιάζεται σκοντάφτει»;

Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου στις συκοφαντίες της αντιπολίτευσης σχετικά με την εκκαθάριση της Δημοτικής Επιχείρησης Τεχνολογίας και Εκπαίδευσης

Με αφορμή το περιεχόμενο ανακοίνωσης που εξέδωσε η δημοτική παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Αμαρουσίου και τα όσα συκοφαντικά αναφέρει περί κακοδιαχείρισης στην εκκαθάριση της Δημοτικής Επιχείρησης Τεχνολογίας και Εκπαίδευσης, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:

  1. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να στηρίζει τον ισχυρισμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί κακοδιαχείρισης στη Δημοτική Επιχείρηση Τεχνολογίας και Εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρουσίου, όσο αυτή λειτουργούσε επί Διοίκησης Γ. Πατούλη. Οι ισχυρισμοί τους περί «ξεπλύματος κακοδιαχείρισης του παρελθόντος» είναι ψευδείς και συκοφαντικοί και χαρακτηρίζουν αυτούς που τους χρησιμοποιούν χωρίς στοιχεία κι αποδείξεις.
  2. Δεν υπάρχει καμία τελεσίδικη απόφαση, που να απορρίπτει τη διαδικασία εκκαθάρισης που ακολουθήθηκε από πλευράς Δήμου. Στην επιτροπή του άρθρου 152 όπου θα κατατεθούν όλα τα έγγραφα από πλευράς Δήμου Αμαρουσίου τα οποία έχουν ζητηθεί, θα αποδειχθεί ότι όλα έγιναν με νόμιμο τρόπο. Ας μην βιάζεται λοιπόν να πανηγυρίσει η αντιπολίτευση επί μη τελεσίδικων αποφάσεων, γιατί σύντομα θα διαψευστεί. Ο σοφός λαός μας λέει ότι    « όποιος βιάζεται σκοντάφτει».

Το κύρος της Αυτοδιοίκησης υπηρετείται όχι από ανακοινώσεις με συκοφαντικό περιεχόμενο, αλλά με ουσιαστικό έργο. Στο έργο της Διοίκησης Πατούλη, η σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση προσπαθεί  σταθερά τα τελευταία χρόνια να βάζει εμπόδια, χωρίς όμως επιτυχία, αφού στο έργο αυτό αρωγός είναι η μεγάλη πλειοψηφία της τοπικής μας κοινωνίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο