Στην Αγ.Μαρκέλλα οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής με τον ΣΚΑΙ για τη συγκέντρωση φαρμάκων ανασφάλιστων ασθενών

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης με τον Γεν. Διευθυντή της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Κ. Δήμτσα, τον Προϊστάμενο του ΙΝ της Αγ.Μαρκέλας Π.Τιμόθεο ενορίτες και εθελοντές.Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση φαρμάκων στον Ιερό Ναό της Αγ. Μαρκέλλας στο Βοτανικό με την σημαντική συμβολή των εθελοντών.


Οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής βρέθηκαν το Σάββατο 2/2/2013, ημέρα της Υπαπαντής στον Ιερό Ναό της Αγ. Μαρκέλλας στο Βοτανικό για να συγκεντρώσουν τα φάρμακα που προσέφεραν οι ενορίτες στα πλαίσια της δράσης Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία, που υλοποιούν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.


12 μεγάλοι σάκοι ήταν ο απολογισμός της συλλογής φαρμάκων από ενορίτες, φαρμακοποιούς των γειτονικών φαρμακείων και πολλούς συμπολίτες μας που έχασαν τους συγγενείς τους και προσέφεραν τα φάρμακα που είχαν στο σπίτι στη μνήμη των θανόντων. Με το μήνυμα: «όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε το συνάνθρωπο» συνεχίζει με μεγάλη συμμετοχή η εκστρατεία συλλογής φαρμάκων του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής που σήμερα γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια, αριθμώντας 16.800 ιατρικές επισκέψεις.


Τα φάρμακα που συλλέχτηκαν, μεταφέρθηκαν στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής για να ακολουθήσει η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους.


Μαζί με τον Προϊστάμενο του ΙΝ της Αγ.Μαρκέλας Π.Τιμόθεο, το Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο του ΙΣΑ κο Γιώργο Πατούλη και τους εκπροσώπους της δημοσιογραφικής ζώνης του ΣΚΑΙ, στη συλλογή φαρμάκων παρευρέθησαν εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής καθώς και εθελοντές του Ιερού Ναού.


Στο μήνυμά τους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ κος Γιώργος Πατούλης και ο Γεν Διευθυντής της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κος Κωστής Δήμτσας ευχαριστούν για την άοκνη εθελοντική συμμετοχή τους: από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ τους Κατερίνα Αυλωνίτη, Στέφανο Τσαλδάρη, Αντώνη Πικουλάκη, Γιάννη Κοντό, από τον Ιατρικό Σύλλογος Αθηνών τους: Χρήστο Δασκαλόπουλο, Χάρις Τσώνη, Νάσια Καραμπάρμπα, Αφροδίτη Χρυσικού, Γεράσιμο Δελαπόρτα, καθώς και τους εθελοντές της πρώτης γραμμής του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής: Ελένη Μελιάδου, Σούλα Πέτσα, Μαρία Παιδονόμου, Μαρία Αρναούτη, Ευγενία Δασκαλοπούλου, Νάσο Μακούλη.


Επίσης, ευχαριστούν θερμά για τη σημαντική τους συμβολή και την καθημερνή τους στήριξη στην Κοινωνική Τράπεζα Φαρμάκου του Ιατρείου,τους φαρμακοποιούς μας Αχιλλέα Τσαντάκη και ʼννα Παπαπροκοπίου.


Το φαρμακείο είναι ανοιχτό Δε-Πα 10πμ-1μμ, ενώ το ιατρείο λειτουργεί Δε-Πα 10πμ-3μμ. Πληροφορίες στο τηλ 210 3847374, Σεβαστουπόλεως 113, 3ος όροφος

Μετάβαση στο περιεχόμενο