Στην αφή του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη γειτονιά του Ψαλιδίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τους Αντιδημάρχους Β. Κόκκαλη, Δ. Σμυρνή, Ν. Πέππα, τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου Δ. Θεοχάρη, και μέλη του συλλόγου.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Ε. Γαρδέλη, τους Αντιδημάρχους Β. Κόκκαλη, Δ. Σμυρνή, Ν. Πέππα, και τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου Δ. Θεοχάρη.


 


Στην εκδήλωση για την αφή του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Ζωοδόχου Πηγής που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, έδωσε και φέτος το «παρών» ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, επισκέφτηκε και το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ, που κάθε χρόνο διοργανώνει ο σύλλογος στα γραφεία του με σκοπό την ενίσχυση κοινωφελών σκοπών της γειτονιάς, όπου συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με μέλη του συλλόγου.


Παρόντες στην εκδήλωση του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου για την αφή του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου ήταν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Κόκκαλης, Δημήτρης Σμυρνής, Νίκος Πέππας, και ο δημοτικός σύμβουλος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο