Στην αφή του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΑπό την αφή του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία της Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι.Από το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Ψαλιδίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τους Αντιδημάρχους Ν. Αλεπού, Β. Κόκκαλη, και μέλη του συλλόγου.


Στην εκδήλωση για το άναμμα των φώτων του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Ζωοδόχου Πηγής που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Ψαλιδίου καθώς και στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που πραγματοποίησε, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Την αφή του Δέντρου συνόδευσαν μουσικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα και η Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του στις εορταστικές εκδηλώσεις και στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ενίσχυση της δημιουργίας παιδικής χαράς στη γειτονιά του Ψαλιδίου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συνομίλησε και αντάλλαξε εορταστικές ευχές με τα μέλη του συλλόγου.


Παρόντες στην εκδήλωση για την αφή του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Ψαλίδι ήταν και οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Κόκκαλης, και Νικόλας Αλεπούς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο