Στην 4η Δενδροφύτευση του Κοκκιναρά συμμετέχει ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010


Ο Δήμος Αμαρουσίου για μια ακόμη φορά δίνει το «παρών» σε δράσεις που στόχο έχουν την προστασία του περιβάλλοντος και την ευαισθητοποίηση των ενεργών πολιτών.


Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή στις 3 δεντροφυτεύσεις που έχουν οργανωθεί ως τώρα, ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετέχει στην 4η Δενδροφύτευση Κοκκιναρά-Πεντελικού που διοργανώνει ο ΣΠΑΠ την Κυριακή 14 Μαρτίου 2010.


Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στην προστασία του περιβάλλοντος, την ενίσχυση του πρασίνου και την αποκατάσταση των καμένων περιοχών, και ως μέλος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού (ΣΠΑΠ), ο Δήμος Αμαρουσίου καλεί όλους τους ενεργούς πολίτες να συμμετάσχουν στην Δενδροφύτευση για την Περιβαλλοντική Ανάσταση του πολύπαθου Πεντελικού.


Η είσοδος θα γίνει από τη Νέα Πεντέλη, τέρμα Αγίου Σίλα. Για την εξυπηρέτηση όσων θέλουν να συμμετάσχουν στην δενδροφύτευση, ο Δήμος Αμαρουσίου θα διαθέσει λεωφορεία τα οποία θα αναχωρήσουν από το Δημαρχείο στις 09:00.


Πληροφορίες: Γραφείο Πολιτικής Προστασίας – Οργανισμός Περιβάλλοντος Χωροταξίας & Ποιότητας Ζωής, τηλ.213.2038.125-253-254, 213.2038.000.

Μετάβαση στο περιεχόμενο