Στην 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με τη συμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου, του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε το 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου για την 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα Ολυμπιακά αθλήματα από τους Έλληνες Ολυμπιονίκες που συμμετείχαν στην εκδήλωση:
Αιμιλία Τσουλφά χρυσή ολυμπιονίκης ιστιοπλοϊας, Βούλα Κοζομπόλη αργυρή ολυμπιονίκης υδατοσφαίρισης, Βιργινία Κραβαριώτη χάλκινη ολυμπιονίκης ιστιοπλοϊας, Δημήτρη Μιτελούδη ολυμπιονίκη υδατοσφαίρισης, Άννα Στρούμπου Παγκόσμια πρωταθλήτρια στην άρση βαρών και Ειρήνη Κουρούβανη πρωταθλήτρια ιστιοπλοϊας.

Ακολούθως τα παιδιά διδάχτηκαν στην πράξη από τον κάθε Ολυμπιονίκη το άθλημα που εκπροσωπούσε.   

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη υπογράμμισε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που προάγει τα αθλητικά ιδεώδη του ευ αγωνίζεσθαι στη νέα γενιά και προέτρεψε τα παιδιά να κάνουν τον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση τρόπο ζωής.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης η υπεύθυνη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας κα Ντόρα Πάλλη κα η διευθύντρια του σχολείου κα Δήμητρα Χατζέλη.

 

Σχετικά αρχείαΣτην 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_1


Στην 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_2


Στην 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_3


Στην 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_4


Στην 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_5

Μετάβαση στο περιεχόμενο