Στην 3η Ευρωαραβική Σύνοδο συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

«Η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει ρυθμιστικό παράγοντα στην περιοχή και εγγυητή της αρμονικής συνύπαρξης των λαών μας»

Στην 3η Ευρωαραβική Σύνοδο που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων υψηλού κύρους από τον χώρο της πολιτικής, της επιστήμης και των επιχειρήσεων, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής του στην 3η Ευρωαραβική Σύνοδο ο κ. Πατούλης, απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα: «Η πατρίδα μας αποτελεί τη γέφυρα μεταξύ Δύσης και Ανατολής και χάρη στη γεωστρατηγικής σημασία θέση της, μπορεί και θα πρέπει να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο. Με τον αραβικό κόσμο μας συνδέουν κοινοί δεσμοί, σχέσεις και προοπτικές. Έχουμε αναπτύξει δράσεις και μέσα από κοινές προσπάθειες και ενέργειες ενισχύουμε αυτή την αμοιβαιότητα με στόχο το κοινό όφελος των λαών μας».

Ανάμεσα στους ομιλητές που τοποθετήθηκαν την πρώτη ημέρα της Συνόδου ήταν ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Boyko Borissov, ενώ στο περιθώριο της Συνόδου πραγματοποιήθηκαν σειρά από κατ’ ιδίαν επαφές.

 

Σχετικά αρχείαΣτην 3η Ευρωαραβική Σύνοδο συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης_1


Στην 3η Ευρωαραβική Σύνοδο συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης _2

Μετάβαση στο περιεχόμενο