Στη συνεστίαση του Ιερού Ναού Αγίου Θωμά, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στη συνεστίαση που διοργάνωσε το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Θωμά για την ενίσχυση της προσπάθειας για την αποπεράτωση του Ναού, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα σε φίλους και μέλη του Ναού.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη βραδιά που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του 5ου Δημοτικού Σχολείου, ο κ. Πατούλης, συνομίλησε με τους συνδαιτυμόνες του, και επανέλαβε τη σταθερή υποστήριξη από μέρους του Δήμου προς το εκκλησιαστικό συμβούλιο και τους πιστούς για την ολοκλήρωση του Ιερού Ναού.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Δημήτρης Καρλαύτης, Ρένα Χαλιώτη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Πέππας, Πέτρος Κόνιαρης και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπα από τη βραδιά που διοργάνωσε το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Θωμά στο προαύλιο το υ 5ου Δημοτικού Σχολείου. (1)


Στιγμιότυπα από τη βραδιά που διοργάνωσε το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Θωμά στο προαύλιο το υ 5ου Δημοτικού Σχολείου. (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο