Στη συνεδρίαση του Δ.Σ της Α.Ε.Μ.Υ. παρουσία του Υφυπουργού Υγείας Μ.Τιμοσίδη, συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης συμμετέχει στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Α.Ε.Μ.Υ. παρουσία του Υφυπουργού Υγείας μ. Τιμοσίδη, του Δημάρχου Αχαρνών Π. Φωτιάδη και του Διευθύνοντος Συμβούλου Ν. Παπανικολάου.
|download file .jpg 72 KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας Γ. Πατούλης με τον Υφυπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μ. Τιμοσίδη.
|download file .jpg 132 KB|


Παρουσία του Υφυπουργού Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μιχάλη Τιμοσίδη, του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου Γιώργου Πατούλη, του Δημάρχου Αχαρνών Παναγιώτη Φωτιάδη και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Α.Ε.Μ.Υ. Νικόλαου Παπανικολάου συνεδρίασε το Δ.Σ. της Α.Ε.Μ.Υ. μετά την ενημερωτική εκδήλωση για το κάπνισμα στη σχολική κοινότητα του 26ου και 29ου Δημοτικό Σχολείο Ολυμπιακού Χωριού.


Στόχος της συνεδρίασης ήταν η καλύτερη λειτουργία της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού Χωριού για την παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες, στις αθλητικές ομάδες μέσα από το Κέντρο Αποκατάστασης, καθώς και θέματα ασφαλιστικά των διαφόρων Ταμείων.


Ο Υφυπουργός κ. Τιμοσίδης άκουσε με προσοχή τις τοποθετήσεις των παρευρισκομένων και υποσχέθηκε ότι άμεσα θα υπάρξει διαδικασία για την αύξηση των αρμοδιοτήτων της Α.Ε.Μ.Υ. ώστε να εξυπηρετούνται οι γειτονικοί Δήμοι και οι σύλλογοι. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο