Στη συναυλία της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Μουσικού Εργαστηρίου Αγίας Φιλοθέης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από τη καλοκαιρινή συναυλία της  Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Μουσικού Εργαστηρίου Αγίας Φιλοθέης με μαέστρο τον Αιμίλιο Γιαννακόπουλο, στο θεατράκι του Πάρκου Ελευθερίας.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου απευθύνει χαιρετισμό στο φιλόμουσο κοινό που συμμετέχει στη συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Μουσικού Εργαστηρίου Αγίας Φιλοθέης.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού με τον εικαστικό και δάσκαλο ζωγραφικής του παραρτήματος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού στη Αγία Φιλοθέη, στο χώρο της έκθεσης ζωγραφικής των μελών.       


 


Επίκαιρα τραγούδια αφιερωμένα στη θάλασσα, έντεχνα και παραδοσιακά,  δημιουργίες σπουδαίων Ελλήνων μουισκοσυνθετών, ερμήνευσε η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Μουσικού Εργαστηρίου Αγίας Φιλοθέης με μαέστρο τον Αιμίλιο Γιαννακόπουλο, στο θεατράκι του Πάρκου Ελευθερίας.


Την καλοκαιρινή συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Μουσικού Εργαστηρίου παρακολούθησε μαζί με το φιλόμουσο κοινό της περιοχής της Αγίας Φιλοθέης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κος Νικόλαος Πέππας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.


Στον χαιρετισμό ο κος Πατούλης συνεχάρη τα μέλη της χορωδίας και το μαέστρο κο Γιαννακόπουλο για την σκηνική παρουσία, την άψογη εκτέλεση του μουσικού προγράμματος, καθώς και για τη αξιέπαινη συνεισφορά τους στα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα στην πόλη του Αμαρουσίου.
Επίσης ευχόμενος «Καλό Καλοκαίρι» σε όλους, ανανέωσε το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με τη διαβεβαίωση ότι τα Παραρτήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού στην Αγία Φιλοθέη θα συνεχίσουν να παράγουν πολιτισμό και να προσφέρουν δημιουργικές διεξόδους στους κατοίκους της περιοχής.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε επίσης έκθεση ζωγραφικής με τις αξιόλογες δημιουργίες των μελών του παραρτήματος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού στην Αγία Φιλοθέη με δάσκαλο τον εικαστικό κο Γεώργιο Σεκόφσκι, στο πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο από το Δήμο Αμαρουσίου.                                       


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο