Στη σχολική γιορτή του 1ου Λυκείου Αμαρουσίου για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στη σχολική εκδήλωση του 1ου Λυκείου Αμαρουσίου για την 28η Οκτωβρίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Καρλαύτης και γονείς συμμετέχουν στη γιορτή του 1ου Λυκείου Αμαρουσίου για την Εθνική Επέτειο.


Με μία πλούσια σε περιγραφές και ιστορικά γεγονότα εκδήλωση, το 1ο Λύκειο Αμαρουσίου γιόρτασε τη Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, τιμώντας τους ήρωες του ’40, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη και του Προέδρου Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Δημοτικού Συμβούλου κο Δημήτρη Καρλαύτη.


Στην εκδήλωση η χορωδία του σχολείου, ερμήνευσε τραγούδια από το έπος του ’40, η θεατρική ομάδα των μαθητών και μαθητριών απέδωσε μέσα από θεατρικά δρώμενα το χρονικό της εποχής εκείνης, ενώ σημαντική ήταν η εμπεριστατωμένη αναφορά του αριστούχου μαθητή της Γ΄Τάξης του Λυκείου,σημαιοφόρου του σχολείου κου Δημήτρη Σμπάνιου στα ιστορικά γεγονότα και τη θυσία των ηρώων του ‘40 για να ζούμε εμείς σήμερα ελεύθεροι.


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους καθηγητές για την επιτυχία της εκδήλωσης, επισημαίνοντας τη σημασία του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, καθώς και πόσο σημαντικό είναι να είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι για την πραγματοποίηση των στόχων μας, ιδιαίτερα στη παρούσα δύσκολη εποχή που βιώνουμε όλοι.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκαν από τη διευθύντρια του Λυκείου κα Στέλλα Καφούρου και τους καθηγητές αριστεία και βραβεία στους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες, με πολλές ευχές για όλους για καλή πρόοδο και ευόδωση των στόχων τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο