Στη μουσική εκδήλωση του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου του Ιερού Ναού της Παναγίας των Βλαχερνών για φιλανθρωπικό σκοπό παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο πατέρας Χρήστος της ενορίας του Ιερού Ναού της Παναγίας των Βλαχερνών απευθύνουν χαιρετισμό στους παρευρισκομένους στη συναυλία του μουσικού συνόλου του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου του Ιερού Ναού.Στιγμιότυπο από τη συναυλία της 12μελούς ορχήστρας των καλλιτεχνικών ομάδων του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου του Ιερού Ναού της Παναγίας των Βλαχερνών.


Συναυλία αφιερωμένη στα αξέχαστα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου έδωσε η 12μελής ορχήστρα και οι ερμηνευτές των καλλιτεχνικών ομάδων του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου του Ιερού Ναού της Παναγίας των Βλαχερνών για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της ενορίας, στον καταπράσινο και δροσερό αύλειο χώρο τοι Ιερού Ναού.  


Στην μουσική εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στο χαιρετισμό του εξήρε την πρωτοβουλία αυτή, συγχαίροντας τα μέλη του μουσικού συνόλου του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου, που υπό τη διεύθυνση του πατέρα Χρήστου Κατσούλη ταξίδεψαν με τις υπέροχες μελωδίες τους σε άλλες αξέχαστες εποχές τους παρευρισκόμενους, συμβάλλοντας παράλληλα στη ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της εκκλησίας, ιδιαίτερα στην παρούσα δύσκολη συγκυρία που αρκετοί συνάνθρωποί μας περιμένουν την υποστήριξη και τη συμπαράστασή μας.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Νικόλας Αλεπούς, Αντώνης Παρτσινέβελος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Αντωνόπουλος.


Προλογίζοντας την εκδήλωση ο πατέρας Χρήστος σημείωσε ότι σε μια περίοδο που ο Έλληνας έχει χάσει τον προσανατολισμό του μέσα από τα τραγούδια αυτά ξαναμαθαίνουμε να αγαπάμε το θέατρο και τη μουσική, τους δημιουργούς και τους ερμηνευτές, οι οποίοι πολλές φορές χωρίς ιδιαίτερη αμοιβή σκόρπιζαν το γέλιο και την ελπίδα και ακόμη μεταδίδουν την ανάγκη για γνησιότητα, απλότητα και σεβασμό στον άνθρωπο και ιδιαίτερα στους νέους μας, μέσα από την κινηματογραφική και μουσική παρακαταθήκη τους.                         


Οι μελωδίες και τα τραγούδια ξεσήκωσαν όλους τους παρευρισκόμενους και γέμισαν το χώρο με αναμνήσεις, με την παράλληλη προβολή σκηνών από παλιές ελληνικές  ταινίες σε γιγαντοοθόνη μέχρι αργά το βράδυ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο