Στη μεγάλη γιορτή του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


 
|download file .jpg 130KB|


Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Εξωραϊσμού της πόλης κ. Επ. Κατσιγιάννης, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη στη γιορτή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού του Τοπικού Τμήματος Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή στελεχών και μελών του Σώματος.
|download file .jpg 127KB|


Στη μεγάλη γιορτή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού του Τοπικού Τμήματος Αμαρουσίου που σηματοδοτεί την ένταξη των παιδιών στην επόμενη ομάδα του Σώματος και την “πρόοδο” τους σε νέες δράσεις, παράλληλα με τον αγιασμό για νέα χρονιά συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου.


Ο προαύλιος χώρος της εστίας του Τοπικού Τμήματος Ελληνικού Οδηγισμού γέμισε από τα μέλη του « τα Αστέρια», «τα Πουλιά», «τους Οδηγούς», τους «Μεγάλους Οδηγούς και τα στελέχη του Σώματος, που μαζί με την παρουσίαση των Αρχηγείων πραγματοποίησαν ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και παιχνίδια.


Εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκε, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.
Μεταφέροντας τις ευχές για καλή νέα χρονιά και τον χαιρετισμό  του Δημάρχου ο κ. Κατσιγιάννης, εξέφρασε τη διαβεβαίωση της Δημοτικής Αρχής ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να βρεθεί ένας συμπληρωματικός χώρος, παράλληλα με αυτόν που ήδη στεγάζεται το Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, προκειμένου να φιλοξενηθούν οι δραστηριότητες των παιδιών.«Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι αρωγός και βρίσκεται πλάι στον Ελληνικό Οδηγισμό, ο οποίος προσφέρει δημιουργική και ευχάριστη διέξοδο στα παιδιά της πόλη μας.»
 
Μετά τον αγιασμό, κάθε ομάδα συμμετείχε σε δραστηριότητες και παιχνίδια που εξέπληξαν τους παρευρισκόμενους.
Μετάβαση στο περιεχόμενο