Στη μαζική κινητοποίηση του ιατρικού κόσμου, των δασκάλων και των καθηγητών συμμετείχε ως Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 146 KB||download file .jpg 139KB|
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης συμμετέχει στην μαζική κινητοποίηση του ιατρικού κόσμου, ως Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) που μαζί με τους εκπαιδευτικούς ( δασκάλους και καθηγητές ) πραγματοποίησε συλλαλητήριο και πορεία προς τη Βουλή.
Συμμετέχουν επίσης οι Πρόεδροι των Ιατρικών Συλλόγων Αθηνών και Πειραιώς Σ. Ρηγάκη και Β. Ανεμοδουρά αντίστοιχα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας –Πειραιά Στ. Τσούκαλος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιατρών του ΙΚΑ Μ. Βλασταράκος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών ( ΟΕΝΓΝΕ) Δημήτρης Βαρνάβας, καθώς και εκπρόσωποι των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας και πολλοί φορείς της υγείας. Δίπλα στον κ. Πατούλη (τρίτος δεξιά) ο Πρόεδρος της  ΟΛΜΕ Δ. Πεππές.


Στις μαζική κινητοποίηση του ιατρικού κόσμου με συλλαλητήριο στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή συμμετείχε ως Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών,  ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011.
Στις κινητοποιήσεις συμμετείχαν επίσης οι Πρόεδροι των Ιατρικών Συλλόγων Αθηνών και Πειραιώς Σ. Ρηγάκη και Β. Ανεμοδουρά αντίστοιχα,
ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας –Πειραιά Στ. Τσούκαλος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιατρών του ΙΚΑ Μ. Βλασταράκος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών ( ΟΕΝΓΝΕ) Δημήτρης Βαρνάβας, καθώς και εκπρόσωποι των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας και πολλοί φορείς της υγείας.  


Ο Ιατρικός κόσμος ένωσε τις δυνάμεις του με τους εκπαιδευτικούς
(δασκάλους και καθηγητές) που αντιδρούν στις συγχωνεύσεις των σχολικών μονάδων, με κεντρικό σύνθημα «Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία και Υγεία για όλους. Όχι στην πολιτική του μνημονίου.»


Ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Γιώργος Πατούλης σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων σημείωσε: «Οι φορείς της υγείας θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις με μαζική συμμετοχή, προκειμένου να προασπίσουν την αξιοπρέπεια του Έλληνα γιατρού και το δημόσιο χαρακτήρα στο χώρο της υγείας. Μαζί με τους εκπαιδευτικούς διεκδικούμε δημόσια και δωρεάν παιδεία και υγεία για όλους.»


Μετάβαση στο περιεχόμενο