Στη λιτάνευση της ιερής εικόνας του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στην περιοχή του ΚΑΤ παραβρέθηκε δια εκπροσώπων του ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟι δημοτικοί σύμβουλοι Ρένα Χαλιώτη, Δημήτρης Καμπούκος, και Δημήτρης Καρλαύτης, παραβρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις του παρεκκλησίου του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου.Πλήθος πιστών έδωσε το «παρών» στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου.Στιγμιότυπο από τη λιτάνευση της ιερής εικόνας γύρω από το πάρκο του παρεκκλησίου.


Στον πανηγυρικό εσπερινό, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου, και στη λιτάνευση της ιεράς εικόνας του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στο πλαίσιο του εορτασμού του ομώνυμου ενοριακού παρεκκλησίου, παρέστησαν εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής Αμαρουσίου.


Το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησαν στους εορτασμούς, παρευρισκόμενοι μεταξύ άλλων πιστών, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ρένα Χαλιώτη, Δημήτρης Καμπούκος, και Δημήτρης Καρλαύτης.


Την ιερή εικόνα στην περιφορά της πέριξ του ενοριακού παρεκκλησίου συνόδευσε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο