Στη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής στην Πεύκη παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνοδευόμενος από την σύζυγο του, ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλο Πεύκης – Λυκόβρυσης και Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων κ. Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Η Ορθοδοξία ήταν και παραμένει πηγή έμπνευσης, αγάπης και ελπίδας για την Ελλάδα μας.

Στη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής στην Λυκόβρυση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνοδευόμενος από την σύζυγο του,  ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλο Πεύκης  – Λυκόβρυσης και  Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων κ. Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη.

Μέσα σε εορταστικό κλίμα, με την δέουσα μεγαλοπρέπεια, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου & Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου τελέστηκε η θεία λειτουργία ενώ πλήθος πιστών κατέκλυσε τον Ιερό Ναό παρακολουθώντας με ευλάβεια τις ιερές ακολουθίες υπό τους ήχους της μπάντας της Φιλαρμονικής του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο πατήρ Αναστάσιος, εκπροσωπώντας το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού, ευχαρίστησε την κα Πατούλη για τη συμβολή της στην παραχώρηση της φιλαρμονικής, καθώς και τη θετική ανταπόκριση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη στο κάλεσμα των πατέρων της ενορίας.

Ο κύριος και η κυρία Πατούλη αντάλλαξαν θερμές ευχές με τους πολίτες που παραβρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις ενώ ο Δήμαρχος Αμαρουσίου αμέσως μετά τη λιτάνευση της ιεράς εικόνας αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τόνισε ότι,

«Θα πρέπει και σήμερα να διατηρήσουμε την παράδοση και να μην αφήσουμε κάποιους να μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι αποτελεί συνδετικό κρίκο του λαού μας.

Η Ορθοδοξία ήταν και παραμένει πηγή έμπνευσης, αγάπης και ελπίδας για την Ελλάδα μας»
 

 

Σχετικά αρχείαΣτη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής στην Πεύκη παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνοδευόμενος από την σύζυγο του, ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλο Πεύκης – Λυκόβρυσης και Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων κ. Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη (1)


Στη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής στην Πεύκη παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνοδευόμενος από την σύζυγο του, ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλο Πεύκης – Λυκόβρυσης και Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων κ. Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη (2)


Στη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής στην Πεύκη παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνοδευόμενος από την σύζυγο του, ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλο Πεύκης – Λυκόβρυσης και Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων κ. Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο