Στη λιτανεία της εικόνας του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 82 KB|

O Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, και την πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, στην περιφορά της εικόνας. Πιο πίσω δεξιά ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής.


|download file .jpg 111 KB|

O Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα και το γιο τους Αλέξανδρο, συνοδεύοντας τη λιτανεία της εικόνας.


|download file .jpg 91 KB|

O Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα και το γιο τους Αλέξανδρο, στο κέρασμα του Συλλόγου μετά την περιφορά της εικόνας του Ιερού Ναού. Ανάμεσα στα μέλη του συλλόγου και τους πατέρες της Εκκλησίας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η Δημήτρης Καμπούκος, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής.


Στην περιφορά της Ιερής Εικόνας Ζωοδόχου Πηγής, ανήμερα της εορτής της Αγίας, στον ομώνυμο ναό στο Ψαλίδι, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Στη λιτανεία της εικόνας συμμετείχαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, η πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, ο πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η Δημήτρης Καμπούκος, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής, καθώς και πλήθος κόσμου.

Μετά την περιφορά της εικόνας στους γύρω δρόμους, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου μαζί με τους συνεργάτες του παρακάθησε στο κέρασμα που προσέφερε ο Σύλλογος Ανεγέρσεως Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου.

Την παραμονή της εορτής του Ιερού Ναού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελεστίνου κ.κ. Δαμασκηνός είχε χοροστατήσει στον πανηγυρικό αρχιερατικό εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας, και ανήμερα στον όρθρο και στην αρχιερατική θεία λειτουργία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο