Στη κοπή της πίτας του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Τη νέα χρονιά η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά να είναι πρώτιστο μέλημα όλων για μια νέα δημιουργική πορεία.

 

Στη κοπή της πίτας του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανταλλάσσοντας ευχές με τα μέλη του συλλόγου για καλή χρονιά.

Ο κ. Πατούλης με την ευκαιρία της παρουσίας του, ευχήθηκε, τη νέα χρονιά η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά να είναι πρώτιστο μέλημα όλων για μια νέα δημιουργική πορεία, ενώ ευχήθηκε καλή συνέχεια στην προσπάθεια του δραστήριου συλλόγου.

Τα μέλη του συλλόγου, από την πλευρά τους, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την παρουσία του και τη στήριξή του στο έργο που επιτελούν εκφράζοντας, παράλληλα, την επιθυμία να συνεχιστεί η πολύ καλή συνεργασία με τη Διοίκηση του Δήμου προς όφελος των κατοίκων της περιοχής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Βραχνός και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Δημήτρης Καρλάυτης και η κ. Ελένη Βλάχου – Σταματάκη.

 

 

 

Σχετικά αρχείαΣτη κοπή της πίτας του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Στη κοπή της πίτας του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο