Στη γιορτή της Τσικνοπέμπτης του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στο Αποκριάτικο γλέντι που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος  Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» με την ευκαιρία της Τσικνοπέμπτης, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με την οικογένεια του.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου αντάλλαξε θερμές ευχές με το νέο Δ.Σ., τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για τις εορτές της Αποκριάς  και δέχθηκε τις εγκάρδιες ευχαριστίες του Προέδρου κου Δημήτρη Θεοχάρη για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στο έργο του Συλλόγου.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μία ξεχωριστή μουσική βραδιά με τον Γιώργο Υδραίο και την ορχήστρα του, απολαμβάνοντας εκλεκτούς μεζέδες και άφθονο κρασί.

Την αποκριάτικη γιορτή διάνθισε το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού  με δάσκαλο τον κ. Γιώργο Φραγκάκη που μαζί με τους παριστάμενους χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη, ο Αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας, Έργων και Μελετών κ. Βασίλης Κόκκαλης και η Πρόεδρος της Α΄ Σχολικής Επιτροπής κα Ελένη Βλάχου Σταματάκη.

 

Σχετικά αρχείαΣτη γιορτή της Τσικνοπέμπτης του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Μετάβαση στο περιεχόμενο