Στη γιορτή της Τσικνοπέμπτης του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, συνομιλώντας με παρευρισκομένους στην αποκριάτικη βραδιά.


Πολύ κέφι και διάθεση για χορό είχαν οι συμμετέχοντες στο γλέντι.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» Δ. Θεοχάρη.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, και μέλη του Συλλόγου κάθε ηλικίας.


 


Στο αποκριάτικο γλέντι που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» με την ευκαιρία της Τσικνοπέμπτης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, γιορτάζοντας μαζί με δημοτικούς συμβούλους, μέλη και φίλους του Συλλόγου.


Ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του προέδρου του Δ.Σ του Συλλόγου Δημήτρη Θεοχάρη, συμμετείχε στην εκδήλωση, ανταλλάσοντας ευχές με τους κατοίκους της γειτονιάς του Ψαλιδίου.


Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μία ξεχωριστή μουσική βραδιά με πολύ κέφι, χορό, εκλεκτούς μεζέδες και άφθονο κρασί, ενώ δεν έλειψαν και οι αποκριάτικες μεταμφιέσεις όπως επιβάλλει το εορταστικό κλίμα.


Στην αποκριάτικη γιορτή παραβρέθηκαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Πέππας, Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο