Στη Φιλανθρωπική βραδιά από τον Σύλλογο «Η Μέριμνα του Γήρατος» για την ενίσχυση του έργου του συλλόγου εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου στηρίζει τον Σύλλογο «Η Μέριμνα του Γήρατος» για το σημαντικό κοινωφελές έργο που επιτελεί.

 

Στη συνεστίαση  που διοργάνωσε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Αμαρουσίου «Η Μέριμνα του Γήρατος» για την ενίσχυση του έργου του συλλόγου εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Τον Δήμαρχο  Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη,  εκπροσώπησε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου κ. Ειρήνη – Μαρία Χαλιώτη.

Μεταφέροντας το θερμό χαιρετισμό του κ. Πατούλη, υπογράμμισε την αμέριστη στήριξη της Διοίκησης στο σημαντικό κοινωφελές έργο του Συλλόγου,  καθώς το έργο που επιτελεί είναι μοναδικό στηρίζοντας ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες αλλά και μεμονωμένους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Σταθερή βούληση του Δημάρχου Αμαρουσίου, επεσήμανε η κ. Χαλιώτη,  να είναι δίπλα στο Διοικητικό Συμβούλιο και να υποστηρίζει τις εθελοντικές, αξιέπαινες δράσεις του.

Η Πρόεδρος κ. Ελένη Φιλιππάτου – Παπασυμεών, στο χαιρετισμό της εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για την συνεχή στήριξη και  συμπαράστασή στο έργο του συλλόγου.
Επίσης ευχαρίστησε την Υπεύθυνη Δημοσιών Σχέσεων του Δήμου  κα Ρένα Χαλιώτη και τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρο Κόνιαρη για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση, καθώς και όσους προσέφεραν  στη φιλανθρωπική βραδιά.

 

Σχετικά αρχείαΣτη Φιλανθρωπική βραδιά από τον Σύλλογο «Η Μέριμνα του Γήρατος» για την ενίσχυση του έργου του συλλόγου εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_1


Στη Φιλανθρωπική βραδιά από τον Σύλλογο «Η Μέριμνα του Γήρατος» για την ενίσχυση του έργου του συλλόγου εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο