Στη φιλανθρωπική συναυλία «Μια Χώρα μια φωνή» που διοργάνωσαν η «Αποστολή» και ο ΑΝΤ1 με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγό του, νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλο Πεύκης Μ. Σταυράκη Πατούλη, ανάμεσα στους θεατές.

Στιγμιότυπα από τη συναυλία «Μια χώρα μια φωνή».


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Β. Κικίλια και τη σύζυγό του νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλο Πεύκης Μ. Σταυράκη Πατούλη.

 

Στη συναυλία με τίτλο: «Μία Χώρα Μια Φωνή» που πραγματοποίησαν ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» και ο ΑΝΤ1 με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.

Στο Ολυμπιακό στάδιο, ενώπιον 50.000 και πλέον θεατών, οι δημοφιλείς ερμηνευτές Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλης Stavento ένωσαν τις φωνές τους σε μία μοναδική συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης για την υποστήριξη των δράσεων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με επίκεντρο τα παιδιά και τις ευπαθείς οικογένειες.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη συναυλία ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, δήλωσε: «Με χαρά βλέπουμε ότι ο κόσμος αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία ανθρωπιάς και υποστήριξης προς τον συνάνθρωπο. Αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο του οργανισμού «Αποστολή», ως Δήμος θα είμαστε σταθερός αρωγός κάθε προσπάθειας και ενέργειας που έχουν ως στόχο τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση και τα παιδιά που έχουν περισσότερο από κανέναν ανάγκη από την αγάπη και την φροντίδα μας».

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο