Στη εκδήλωση του ΚΔΑΠ ΑμεΑ για τη Γιορτή της Μητέρας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


 


«Προχωράμε ένα βήμα ακόμη παραπέρα με τη δημιουργία ξενώνα ημιαυτόνομης διαβίωσης για τα παιδιά και τα άτομα με αναπηρία και αυτισμό»


Σε συγκινητική και ζεστή ατμόσφαιρα τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία Δήμου Αμαρουσίου (ΚΔΑΠ – ΑμεΑ) ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά», προσφέροντας στις μητέρες τους χειροποίητα δωράκια που έφτιαξαν με τις υπεύθυνες του τμήματος και απήγγειλαν ποιήματα, με την ευκαιρία  της Ημέρας της Μητέρας που γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Μαϊου.


Στην εορταστική εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, με τη συμμετοχή επίσης της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Αμαρυσία Εστία» κας Σοφίας Κοντοπούλου.


Ο κος Πατούλης εξήρε την προσπάθεια κάθε μητέρας στην ανατροφή και στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών της και ιδιαίτερα των παριστάμενων μητέρων για το δύσκολο έργο τους να προσφέρουν τη φροντίδα και την εκπαίδευση που έχουν ανάγκη τα παιδιά τους. «Στην προσπάθεια σας αυτή είμαστε δίπλα σας, κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητά σας. Μετά τη λειτουργία του ΚΔΑΠ ΑμεΑ  στο Δήμο Αμαρουσίου, που αποτέλεσε ένα σημαντικό πρώτο βήμα στήριξης, προχωράμε ακόμη  ένα βήμα παραπέρα με τη δημιουργία ξενώνα ημιαυτόνομης διαβίωσης για τα παιδιά και τα άτομα με αναπηρία και αυτισμό, ώστε οι οικογένειες τους να μπορούν να αποδεσμεύονται και από την αποκλειστική φροντίδα τους. Με ευαισθησία βρισκόμαστε αδιάλειπτα στο πλευρό σας, παρέχοντας την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή μας στις ανάγκες της οικογένειας σας και των παιδιών σας».   


Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Συλλόγου «Αμαρυσία Εστία» κα Κοντοπούλου ευχαρίστησε θερμά τον κο Πατούλη για την υποστήριξη και προσφορά τόσο του ιδίου, όσο και του Δήμου Αμαρουσίου, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πράξη το όραμα μας για τα άτομα με αναπηρία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο