Στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον πατέρα Λάμπρο Ανδρεάκη, και τη Χορωδία της Ενορίας Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου επί σκηνής.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά την απονομή της τιμητικής πλακέτας στον Κ. Μπουντούνη.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα, τον πατέρα Λάμπρο Ανδρεάκη, και τη διευθύντρια του Ωδείου Φ. Κοσκόρου, ανάμεσα στο ακροατήριο.
Στιγμιότυπα από τη συναυλία.


Ήχοι γιορτής και κάλαντα σήμαναν στην εορταστική συναυλία που παραχώρησε το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας για την υποδοχή των Χριστουγέννων με διάθεση μουσική. Τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή «100 Κιθάρων» υπό τον Βαγγέλη Μπουντούνη, παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Στη συναυλία μέρος έλαβαν, επίσης, η Μικτή Χορωδία και η Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου – Παλαμίδη, η τάξη μονωδίας της καθηγήτριας Χριστίνας Σπηλιακοπούλου, με τη Βάσια Λιάκουρη και τον Τάσο Δρακόπουλο, όπως, επίσης, η Χορωδία της Ενορίας Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου «Ελληνορθόδοξη Παράδοση» σε κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα υπό τη διεύθυνση του πατέρα Λάμπρου Ανδρεάκη.


Με την ολοκλήρωση της συναυλίας ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης, εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια του σε όλους τους συντελεστές της μουσικής παράστασης για την άψογη παρουσία και ερμηνεία τους και ευχήθηκε στους θεατές «Καλές Γιορτές» με Υγεία, και συντροφιά με αγαπημένες μουσικές και ανθρώπους.


Με την ευκαιρία της συμμετοχής των «100 Κιθάρων» στη συναυλία, ο κ. Πατούλης, τίμησε τον Κωνσταντίνο Μπουντούνη (βιολοντσέλο) και τη Λυδία Μπουντούνη (βιολί) για την ευγενική συμμετοχή τους στις συναυλίες του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου.


Στη μουσική βραδιά συμμετείχαν, επίσης η Βασιλική Καρακώστα και η Χριστίνα Σπηλιακοπούλου. Την επιμέλεια είχε η διευθύντρια του Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου – Παλαμίδη, και την οργάνωση η Ελένη Χοζού.


Παρόντες στη συναυλία ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Πέππας, Σπύρος Σταθούλης, Δημήτρης Σμυρνή, και η δημοτική σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο