Στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια απόλαυσαν οι θεατές που παραβρέθηκαν στη εξαιρετική συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στο Αμφιθέατρο ΔΑΪΣ των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αμαρουσίου για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Στη συναυλία παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού κου Νικόλαου Πέππα συμμετείχαν η μικτή χορωδία του Δημοτικού Ωδείου συνοδεία της ορχήστρας των καθηγητών,  η τάξη μονωδίας μελοδραματικής της Χριστίνας Σπηλιακοπούλου και οι χορωδίες του παραρτήματος του Δημοτικού Ωδείου Πολυδρόσου, υπό τη διεύθυνση του π. Λάμπρου Ανδρεάκη.

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του 13χρονου ταλαντούχου πιανίστα  Γιώργου Σγούρδα, που παρά το νεαρό της ηλικίας του  το ταλέντο και η πρόοδος του είναι άξιες θαυμασμού. Ο νεαρός πιανίστας  που οδεύει προς την απόκτηση διπλώματος είναι σπουδαστής του Δημοτικού Ωδείου, στην τάξη της Χριστίνας Παντελή, η οποία είναι Έφορος των τάξεων του πιάνου.

Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης μαζί με τα θερμά συγχαρητήρια που απηύθυνε προς τον ταλαντούχο πιανίστα, του προσέφερε τιμητικό έπαινο και υποτροφία για το 2015.
«Σήμερα σημείωσε ο κος Πατούλης «βραβεύουμε ένα σπουδαίο σπουδαστή του Δημοτικού Ωδείου, που αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και για άλλους σπουδαστές. Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε να παρέχουμε στη νέα γενιά, μέσα από μία πλειάδα πολιτιστικών προγραμμάτων, την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους και να εκφραστούν δημιουργικά. Και παρά τη δύσκολη εποχή, εμείς κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, προκειμένου να προσφέρουμε όλα τα εφόδια εκείνα τα εφόδια που χρειάζεται για το μέλλον. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την θαυμάσια αυτή συναυλία που χαρήκαμε απόψε, μαζί με πολλές και θερμές ευχές σε όλους για υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.»

Την ευθύνη της ορχήστρας και της ενορχήστρωσης είχε ο Βαγγέλης Ζωγράφος, καθηγητής στο κόντρα μπάσο. Την γενική επιμέλεια είχε η Φωτεινή Κοσκόρου Παλαμίδη και το συντονισμό η Ελένη Χοζού. 

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από τη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απονείμει τιμητικό έπαινο στον ταλαντούχο 13χρονο σπουδαστή πιάνου Γ. Σγούρδη_1


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απονείμει τιμητικό έπαινο στον ταλαντούχο 13χρονο σπουδαστή πιάνου Γ. Σγούρδη_2


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο Ν. Πέππα και τον π. Λάμπρο Ανδρέακη παρακολουθούν στη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο