Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email







Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Ν. Αλεπούς  στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα με το Διευθυντή του σχολείου Γ. Φλεμοτόμο, μαθητές και γονείς.


 


Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα, παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας κος Νικόλας Αλεπούς, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη.


Παρουσία επίσης του Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών κου Κώστα Μανιάτη, του Διευθυντή του Σχολείου κου Γεώργιου Φλεμοτόμου, των δασκάλων, των φίλων και των οικογενειών τους, οι μαθητές παρουσίασαν με επιτυχία Χριστουγεννιάτικο θεατρικό σκετσάκι, απήγγειλαν ποιήματα και με τη συνοδεία πιάνου ερμήνευσαν αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.


Μεταφέροντες τους θερμούς χαιρετισμούς και τις ευχές για καλές γιορτές  του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, ο κος Αλεπούς αναφερόμενος στην επίπονη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την επαναλειτουργία του Σικιαριδείου Ιδρύματος, εξέφρασε τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου και προσωπικά ο κος Δήμαρχος θα εξακολουθήσουν να υποστηρίζουν έμπρακτα τη λειτουργία των προνοιακών δομών, οι οποίες ιδιαίτερα στη δύσκολη αυτή συγκυρία προσφέρουν σημαντικό έργο στην εκπαίδευση και στην επαγγελματική κατάρτιση των μελών τους.

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής του σχολείου κος Φλεμοτόμος ευχαρίστησε  θερμά το Δήμο Αμαρουσίου και προσωπικά τον κο Πατούλη, αναγνωρίζοντας τον πρωτεύοντα ρόλο του στην επαναλειτουργία του Ιδρύματος. Επίσης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του για την άμεση ανταπόκριση της Δημοτικής Αρχής στα αιτήματα του σχολείου, όπως τη χορήγηση λεωφορείου για τη μεταφορά των μαθητών στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου.  


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, με πρωτοβουλία του Δήμου Αμαρουσίου, ο Αη Βασίλης μοίρασε δωράκια σε όλους τους  μαθητές του σχολείου.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο