Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Τα παιδιά του Σικιαριδείου Ιδρύματος γιόρτασαν τον ερχομό των Χριστουγέννων, παρουσία των γονέων και φίλων του Ιδρύματος, εκθέτοντας παράλληλα τις χειροποίητες  χριστουγεννιάτικες κατασκευές τους, στο παζάρι που λειτουργούσε για αυτό το σκοπό.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη στην εορταστική εκδήλωση παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη, ευχόμενη σε όλους «Καλά Χριστούγεννα» και «Ευτυχισμένο το 2016».
 Στο σύντομο χαιρετισμό της υπογράμμισε το αμέριστο ενδιαφέρον και την αγάπη της Διοίκησης και προσωπικά του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη  προς τα παιδιά του Σικιαριδείου Ιδρύματος, ενώ συνεχάρη τους γονείς και το προσωπικό του Ιδρύματος για την προσπάθεια  και την πολύτιμη προσφορά τους στα παιδιά, σημειώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή  θα συνεχίσει έμπρακτα όπως έπραξε έως σήμερα να υποστηρίζει το έργο τους.      

Τα παιδιά παρουσίασαν με επιτυχία Χριστουγεννιάτικο θεατρικό σκετσάκι, απήγγειλαν ποιήματα και ερμήνευσαν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα  των παρευρισκόμενων. 

 

Σχετικά αρχείαΣτη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_1


Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο